مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتمایی

با سلام من در شرکتی مشغول به کار هستم و بعد از ظهرها هم در اژانس اتومبیل هستم بیمه را هم در اژانس به عنوان بیمه رانندگان رد میکنم ایا نیاز هست کارفرمای من در شرکت دوباره برای من بیمه رد کند ایا من میتونم همون بیمه اژانس را بجای بیمه کارفرما رد کنم و مشکلی برای کارفرما درست نمیشود چون من خودم بیمه هستم نمیخوام دوباره جای دیگه برام رد بشه لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر از بیمه به محل شرکت مراجعه نمایند و شما آنجا باشید مامور بیمه مدارک بیمه شما را مطالبه می کند و در صورت بیمه نبودن شما برای کارفرما مشکل ایجاد خواهد شد.