مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انحصار وراثت

باسلام من سال 72 پدرم را از دست دادم و ایشان اموال زیادی دارد که بین برادرانم که سه نفر می باشد هستش و الان ادعا می کند که برای خرج مخارج تحصیل ما و عروسیمان هزینه کرده و اموال نداریم چگونه می توانم ادعای مال و اموال را داشته باشم و من مال پدری خودم را بگیرم و کاری به دیگر خواهرانم که ببخشند یا بگیرند ندارم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز پس از اخذ گواهی انحصار وراثت باید تقسیم ترکه مطرح کنید
09136098441 رجاییان

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ابتدا باید درخواست حصر وراثت نموده و دراین درخواست اموال را معرفی نمایید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید