مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بدون گواهینامه منجر به جرح

من بدون گواهینامه تصادفی منجر به جرح داشتم البته بیمه دارم الان تکلیف هزینه های بیمارستان و عمل مصدوم ، هزینه از کار افتادگی وی و دیه ش چی میشه؟ آیا صندوق حمایت بیمه تقبل میکنه یا نه؟ ضمنا چاله ای که در مسیرم بود باعث این تصادف شد. می تونم از شهرداری شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
همین که بیمه دارید کافیه نیازی به گواهی نامه نیست..
فقط درخصوص رانندگی بدون گواهی نامه مجازات خواهید شد.
که معمولا جریمه نقدی میباشد
ولی بیمه بعد از پرداخت مبلغ پرداختی را بصورت قسطی از شما خواهد گرفت