مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کامل مستمری پدر توسط دختر مطلقه

با سلام پدر من حدود 10 سال هست که فوت شدن و مادرم حقوق پدرم را دریافت میکردن. من حدود 2 سال است که از همسرم جدا شده ام و با مادر و دخترم زندگی میکنم حقوق پدرم یک میلیون و ششصد است و مادرم حقوق را بین من و خودش نصف میکند ولی خودتان میدانید که بسیار کم و ناچیز هست هم برای من و هم برای مادرم. سوال من این است که آیا مادرم میتواند حقوق پدرش که فوت شده را بگیرید.
آیا میتواند درخواست بدهد و از کفالت پدر من خارج شود و بیمه پدر خودش شود و منم حقوق پدر خودم را بگیرم
شرمنده میدونم که خیلی پیچیده شده
اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید
متشکرم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.مادرتان از حیث تعداد برادر وخواهر در چه وضعیتی است؟