مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مستمری پدر بعد از فوت پدر و مادر

با سلام. من چند سالیست از همسرم جدا شده ام و نصف حقوق پدر را که بازنشسته ی نیروی مسلح بودند میگیرم. به تازگی مادرم نیز به علت مریضی شدید فوت کردند. آیا من بعد از فوت مادر حقوق کامل پدرم را خواهم گرفت یا مبلغی از آن که به عنوان حق همسر برای مادرم واریز میشد کسر خواهد شد.؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر سهم مادر هم به شما منتقل خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر نمی توانید زیرا در آن زمان که خودرو منتقل شده دیگر ایشان مالک آن نبودند