مشاوره حقوقی رایگان - قطع یارانه به خاطر چک برگشتی سرقت شده

باسلام خدمت شما در دزدی خونمون دسته چک 48 برگی همسرم به سرقت رفته چک ها رو کشیده آن و داده اند دست مردم یارانه ی ما بلوکه شده به خاطر چک برگشتی های سرقت شده الان من باید چه کاری انچام بدم تا حداقل یارانه ی خودم و بچه هام رو از بلوکه شدن در بیاورم به کجا مراجعه کنم لطفا راهنماییم کنید با تشکر مادر غمگین هستم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اولا در مورد چک ها میتوانید با دقت عمل خود را از مشکل رهایی دهید . ثانیا با در دست داشتن نمونه شکایت و غیره نسبت به همان چک ها به فرمانداری مراجعه کنید تا تفکیک شود