مشاوره حقوقی رایگان - موضوع ابلاغیه

باسلام. دیروز در سامانه الکترونیک ابلاغیه ای دریافت کردم با این مضمون: اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و نوع علت حضور پیگیری شکایت مطروحه و نیز پیگیری نیابت درج شده. نشانی دادگاه هم واقع در استان مازندران میباشد و من ساکن تهران. درباره علت احضار راهنمایی میخواستم با تشکر.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام میبایست شخصا به شعبه مراجعه کنید با وکیل دادگستری در محل دادگاه فوق الذکر اخذ تا بر روی پرونده رفته و علت را جویا شود.