مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت کارگر

با سلام
احتراما بنده مدت سه ماه است از شرکتی به علت تمام شدن قرارداد دیگه به من احتیاجی نداشته ولی بعد از این چند ماه ایشان بدون سپردن قطعه ای از بنده شاکی شده که این وسیله در اتاق شما موجود نیست. در صورتی که نه به من تحویل داده شده نه از لوازم داخل اون خبری داشته ام و هیچ شاهدی یا مدرکی ندارن ولی از بنده شکایت شده ممنون میشم راهنمایی کنید که چگونه از خود دفاع کنم و چگونه ایشون شکایت کرده بدون مدرک

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر سپردن به شما احراز نشود منع تعقیب صادر میشود بنابراین دفاع نمایید چیزی به شما سپرده نشده است