مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شهادت شهود بدلیل اشتباه لفظی

با سلام و خسته نباشید.
برای درخواست طلاق همسرم قبل از درخواست طلاق از شماره حساب من مبلغ 10 میلیون کشیده و در دادگاه خواستار برگردوندون این پول و اضافه کردن به مهریه یا نفقه شدم و مادرم بعنوان شاهد در دادگاه حضور داشتند اما بجای گفتن 10 میلیون گفتن 10 سکه. حالا چجور باید این رو عوض کرد و میتونیم درخواست کتبی بدیم و بگیم بدلیل استرس این اشتباه لفظی اتفاق افتاده؟ روندش چجوریه؟ تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام این مشخصه دیگه چطور از کارت میشه سکه کشید ؟ منظور پول بوده