مشاوره حقوقی رایگان - تعلق مستمری پس از فوت شخص

با سلام. من خانمی هستم متاهل که پرستار یک پیرزن مستمری بگیر هستم. خواستم بدانم امکانش هست پس از مرگ این پیرزن با رضایت خودش و با دریافت نامه ثبتی یا هر راه دیگری حقوق ایشان به بنده تعلق بگیرد؟ اگر یه زن مطلقه باشم امکانش هست؟

پاسخ ها :

تعلق مستمری به شخصی غیر از خانواده شرایط دریافت مستمری مستمری بازماندگان مستمری به زن مطلقه مستمری