مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای موتور

سلام خدمت شما، من یه موتور خریدم برای تعویض پلاک و سند رفتم ولی ازم قولنامه خواستن که به نام خودم یا پدرم باشه که متاسفانه من پدرم فوت کردن و هیچ خانه یا ملکی به نام ایشون نیست و من هم ملکی سند یا قولنامه ای به نامم نیست و خونه خواهرم میمونم و در هر حال نشد که به نام بزنم، ایا میتونم من موتور رو قولنامه کنم با صاحب سند و اگه میشه ایا مشکلی پیش نمیاد ؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سلام جهت تعویض پلاک تنظیم سند ازمالک جدید خودرو یا موتور کد رهگیری معتبر با نشانی محل تنظیم سند لازم هست لطفاً با هماهنگی بنگاه یا دفاتر مشاورین املاک اجاره نامه صوری همراه با کد رهگیری تنظیم نمایید که حدود 200 تا 300 هزار تومان هزینه دارد.
اگر با صاحب سند به طور قولنامه‌ای توافقی خریداری نمایید بعدها هنگام فروش موتور با مشکل مواجه خواهید شد بهتر است بطور قانونی پلاک بزنید و تنظیم سند به نام خود نمایید