مشاوره حقوقی رایگان - معامله قولنامه موتور سند سفید

سلام وقتتون بخیر من یک راهنمایی میخاستم ازتون اگر مقدور هست کمک بفرمایید.
بنده قصد خرید یک موتور سیکلت رهرو125 cdi مدل1401 صفر را دارم که فروشنده میگه که موتور رو از مغازه ای در گمرک ب صورت قولنامه ای خریده و سند سفیده باید بریم پیش اون فروشنده و پشت همون قولنامه ایشان یک قولنامه به اسم بنده بنویسیم و مدارک بدم تا مدارک موتور ب نام خودم بیاد و مغازه ک گمرکه 550تومن هزینه سند میخاد . سوالاتی که دارم اینه ک کل مبلغ رو بعد قولنامه ب ایشون بدم؟! کی برم تعویض پلاک؟!
و اگر مغازه دار موتور رو بنامم نزنه چی میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان تعویض پلاک ثمن معامله را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما در قرارداد ضمانت اجرا و وجه التزام تأخیر در انجام تعهد را ذکر نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

در زمان تعویض پلاک ثمن معامله را پرداخت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در زمان تعویض پلاک ثمن معامله را پرداخت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کم و کیف اقدامات شما، بستگی به مفاد مندرج در قولنامه دارد. بنابراین بهتر است که متن قولنامه مورد بررسی قرار گیرد تا معلوم شود که نحوه پرداختی شما بایستی به چه نحو باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند هنگام تعویض پلاک ثمن معامله را پرداخت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام توصیه می شود که حتما یک قرارداد خوب نوشته شود و بچه التزام در آن درج گردد