مشاوره حقوقی رایگان - امکان شکایت از شهرداری برای ناتمام گذاشتن طرح تعریض خیابان

سلام. 30 سال قبل برای ملک تجاری خودمان سند گرفتیم و به دلیل طرح تعریض خیابان 12 متر عقب نشینی کردیم حالا بعد از گذشت 30 سال تمام خیابان تعریض شده ولی 2 ملک مجاور ما باقیمانده. حدودا 7 سال پیگیر بوده ام تا طرح به اتمام برسد و در این مدت چندین مدیر منطقه دستور تملک را داده اند و حتی کارشناسی ملک هم انجام شده ولی
تا حالا هیچ اتفاقی نیافتاده ضمنا سال گذشته اتمام این طرح در شورای شهر مصوب شده .
ناتمام ماندن این طرح باعث مشکلات زیادی برای من و اهالی منطقه شده. آیا امکان شکایت من از شهرداری و تقاضای خسارت وجود دارد یا راهی برای اجبار شهرداری برای اتمام طرح؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام بله با تنظیم دادخواست و ارائه اسناد و مدارک �‌توانید علیه شهرداری در دیوان عدالت اداری اقامه نمایید