مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده پدر مرحوم شده

سلام. در صورتیکه پدری اختیار طرح دعوی و پیگیری شکایتی حقوقی را به یکی از فرزندان بدهد بخاطر کهولت سن و دعوی هم بنام پدر طرح شده و در مراحل پایانی و تجدیدنظر پدر فوت نمایند و برادران و وراث دیگر نه کاری با این و پرونده دارند و نه میل به همکاری با این فرزند برای پیگیری پرونده را دارند در کل هیچ ترتیب اثری نسبت به این موضوع نمیدهند حال این فرزند چگونه میتواند شخصا ادامه پرونده را پیگیری کند در ضمن تا این مرحله تمام هزینه ها و امور مربرطه به پرونده با این فرزند بوده لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام بعد از فوت هر گونه نمایندگی به اعتبار وکالت باطل میشه اما در موضوعی که شما مطرح کردید چون خودتون از جمله ورثه هستید با در دست داشتن برگ انحصار وراثت میتونید به میزان سهم الارث ( اگه دعوا مالی باشه) پرونده رو ادامه بدید