مشاوره حقوقی رایگان - باسلام. یه خونه داشتیم که یک دانگش مهریه م هست و بقیه به ورثه رسید و چون بین ورثه بحث بود رفتم از ثبت

باسلام. یه خونه داشتیم که یک دانگش مهریه م هست و بقیه به ورثه رسید و چون بین ورثه بحث بود رفتم از ثبت درخواست افراز دادم که بعد از رفتن به شهرداری و عدم افراز به دادگاه ارجاع شد و برای مزایده بعد از اینکه کارشناس معرفی کردن که سهمم و قیمتش مشخص بشه. معلوم شد این پلاک ثبتی مشاعه و مکانم معلوم نیست که کجاست چون این پلاک 6 تا خونه شده و معلوم شد از کل پلاک یک دانگ که 186متر پلاک کرده میشود را دارا هستم و دادگاه گفت باید 6 تا پلاک بفروش برسه که دوبار برای مزایده رفت و کسی نخرید میخواستم بپرسم میتونم درخواست خلع ید بدم برای 6 تا خونه با توجه به اینکه 5 تا ازون مالکان الان 40 ساله که تصرف کردن و در خانه شان ساکنن.