مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی توسط پزشکی قانونی

با سلام من 18سالمه ی سال پیش من یک رابطه معقدی خیلی کوتاه به مدت دو سه دقیقه داشتم
فقط یه بار این ‌رابطه صورت گرفت و تا الان دیگه رابطه ای نداشتم اگه من پیش پزشک برم برای ازدواج قابل تشخیصه؟

پاسخ ها :

تشخیص رابطه مقعدی توسط پزشکی قانونی تشخیص رابطه مقعدی رابطه مقعدی تشخیص رابطه داشتن توسط پزشکی قانونی تشخیص رابطه داشتن برای ازدواج تشخیص رابطه داشتن پزشکی قانونی