مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام همسر از شناسنامه

سلام وقت بخیر. بنده یکسال عقد کردم و تصمیم به جدایی از همسرم گرفتم. همسرم تمکین زدند و من دوشیزه هستم. منو به پزشکی قانونی فرستادند . دوشیزه بودن من ثابت شد. منتها میخام بدونم بدلیل سه ماه زندگی زیر یک سقف با وسایلی که خودشون تهیه کردن در بالا خانه پدرشان، دلیل قبول شدن تمکین ایشون شده یا دوشیزه بودن من بدلیل سه ما زندگی رد شده ؟
و اینکه برای طلاق دوباره منو به پزشکی قانونی میفرستن؟ چون میخام نام ایشون از شناسنامم حذف بشه. ممنون میشم منو از سردرگمی نجات بدین

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت طلاق بائن غیر مدخوله یا ازدواج مجدد علی رغم مدخوله بودن اسم زوجین با شناسنامه المثنی پاک میشود

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.برای طلاق مجددا بررسی میشود.در مورد حذف اسم می توان اقدام کرد.چنانچه سوال دیگری بود در صورت تمایل می توانید تماش حاصل فرمایید
صادقی زاده وکیل