مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام همسر

سلام ما در دوران عقدیم و در حال طلاق توافقی هستیم اگر من و شوهرم هر دو اقرار کنیم که رابطه نداشتیم در حالیکه من باکره نیستم ایا باز هم پزشکی قانونی میفرستن یا ادعای مارو قبول میکنن؟ شهر زنجان هستیم

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

معمولا بیشتر نظر پزشکی قانونی را قبول دارند تا اقرار شما!

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادگاه تکلیف داردکه جهت مشخص شدن وجودجنین به ازمایشگاه بفرستد
اگرکه باشوهرتان ارتباط داشتید کتمان نکنید چراکه در رعایت عده تاثیر دارد یعنی درصورت رابطه بعدازطلاق باید عده سه طهر یاسه ماه نگه دارید