مشاوره حقوقی رایگان - حکم حجر

باسلام، بنده یک قطعه زمینی رو سال 94 از مادر خودم در بنگاه معاملاتی و با حضور سه تن از فرزندان که شاهد و امضا کنندگان مبایعه نامه بودند خریداری کردم و مبلغ طی یک فقره چک بتاریخ دو روز بعد به بنگاه رسید شد ولی فردای معامله یکی دیگر از برادرهام به بنگاه هجوم برده و با دعوا و جار و جنجال مانع تحویل گرفتن چک از بنگاه توسط مادرم و وصول ان شده است و الان با افزایش قیمت ملک و ناتوان شدن مادرم قضیه رو پیگیری و توانستن از پزشکی قانونی حکم حجر بتاریخ سه سال بعد از تاریخ معامله رو بگیرن و با استناد به اون و نبردن چک به بانک درخواست ابطال معامله رو کردن ، البته چند نفر شهود درجه 1برای دادگاه مبنی بر رضایت و سلامت مادرم در اون سالها دارم، لطفا راهنمایی بفرمایید، سپاس از همه شما بزرگواران.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر تاریخ صدور حکم حجر مربوط به سه سال بعداز انجام معامله است مشکلی پیش نخواهد آمد.