مشاوره حقوقی رایگان - ابطال حکم حجر

با عرض سلام و احترام فراوان
لازم میدونم یکبار دیگر از همه عزیزان تشکر ویژه داشته باشم که اینقدر بنده را مورد لطف و عنایت خود قرار داده اند
توضیح مختصری در خصوص مشروح داستان خدمت شما عرض مینمایم .
برادر بنده بعد از تصادف و اسیب فراوان 3 ماه در ICU بستری بود بعد به منزل منتقل شد و مدتها شاید تا شیش ماه صحبت نمیکرد و ما هیچ ارتباطی نمیتوانستیم با او برقرار کنیم سپس برای انجام کارهایش بنده درخواست قیومیت دادم فقط قرار بود قیم او شوم ولی نمیدانم چرا و چگونه در ابتدا حکم حجر او صادر شد و بدلیل بی اطلاعی و نادانی من هم فکر کردم این رای قسمتی از پروسه نصب قیم است ولی هم اکنون متوجه شدم به چه دردسری افتادم و بدبخت شدم بدبخت !!
هم اکنون با توجه به اینکه ایشان محجور شناخت میشود پول دیه ایشان به نوعی در دادسرا بلوکه شده و احتیاج به کمک شما عزیزان دارم . حال 2 موضوع در اینجا وجود دارد :
1_ شخصی که توان صحبت و برقرای ارتباط نداشته پزشکی قانونی از چه روشی و با چه تخصصی متوجه محجوریت مصدوم شده؟
2_در پرونده مصدوم که در پزشکی قانونی موجود است هیچ مدرکی و هیچ مشاوره ای از پزشک متخصص اعصاب و روان موجود نیست با توجه به این مهم پزشکی قانونی بدونه ارجاع بیمار به پزشک اعصاب و روان چگونه متوجه اختلال در سلامت عقل مصدوم شده .؟؟
حال با توجه به این دو موضوع ذکر شده بنده متوجه اشتباه خود شدم و شاید اصلا بیمار محجور نبوده که در واقع همین طور هم هست زیرا الان که 3 سال از تصادف میگذرد ما داریم با بیمار زندگی میکنیم و هیچ نشانه ای از حجر در مصدوم نیست
حال سوال بنده اینجاست : 1- بنده اگر بخواهم در این باره شکایتی داشته باشم امکان ان هست یا خیر ..؟؟؟
2- اگر برای شکایت راهی موجود است بنده از کجا باید شروع کنم ...؟؟؟
3- ایا باید شکواییه تنظیم کرد و از طریق دفاتر قضایی ثبت نمود ..؟؟
ممنون خواهم بود اگر مجدد مورد لطف شما قرار بگیرم بنده عاجزانه تقاضامندم یاری شما عزیزان هستم همواره پاینده و برقرار باشید خدانگهدار

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود جهت سوالات طولانی از خدمات سایت استفاده نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام 1 - بلی
2- دادخواست رفع حجر شما و ایشان باهم بدید به دادگاه خانواده در شهرتون به طرفیت دادستان شهر
3 - دادخواست را باید به دفتر الکترونیک تحویل دهید.
بهتر است ابتدا مدارک را حضوری ارائه دهید تا مطالعه کنیم بعد نحوه نگارش دادخواست را توضیح دهیم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست رفع حجر از طریق دفاتر خدمات فضایی مطرح گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست رفع حجر بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طرزق دفتر خدمات قضایی دادخواست رفع حجر دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست رفع حجر مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست رفع حجر خود را ثبت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

امکان پذیر است برای طرح دعوی بهتر است از خدمات وکیل استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست رفع حجر از طریق دفاتر خدمات فضایی مطرح گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تقاضای رفع حجر کنید