مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف خودرو

با سلام واحترام
پسر من 17 ساله است و با تیبا2 که بیمه تموم شده (خودرو خواب بوده است) تصادف کرده . از بغل به یک پراید 141 زده و پراید 141 منحرف شده به خود پراید111 پارک شده و پراید 111 به وانت پیکان پارک شده جلوی خودش برخورد کرده . حال افسر تیبای2 مارا مقصر شناخته است . سوال اینجاست که
1- مقصر صد در صد تیبا2 ماست یا میشه پراید 141 هم مقصر باشه؟ (بدلیل عدم توانایی در کنترل خودرو و ...)
2- آیا اعتراض به رای افسر پلیس و کارشناسی خسارات دادگستری ترتیب اثر میدهند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله به دفعات میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین مقصر حادثه امری تخصصی است و کارشناسان راهنمایی و رانندگی در این خصوص نظر خواهند داد------------- اعتراض به نظر کارشناس ممکن است