مشاوره حقوقی رایگان - قانونی یا غیر قانونی بودن تشکیل کمیسیون 140 در ناجا

با سلام اینجانب طی عملیات تخریب ماده 100 شهرداری توسط متخلفین از اجرای قانون مورد ضرب و جرح قرار گرفتم به میزان 37 درصد و نیم طی احکام دادگاه لیکن پارسال دادگاه حکم محجوریت برای بنده صادر کرد و شروع حجر بنده در زمان تشکیل کمیسیون بوده ولی بنده قادر به جمع آوری مدارک برای کمیسیون 140 ناجا نبودم ام و کمیسیون در زمان حجر اینجانب تشکیل و با توجه به مدارک موجود رای به معلولیت خدمتی صادر کرده اند آیا این رای درست است یا خیر ؟ لطفا

پاسخ ها :

پرسشگر :

بزرگوارسال محض رضایت خدا اجازه دهید حکم دادگاه را خدمتتان ارسال کنم. تا نظر بفرمایید

پرسشگر :

لطفا یک وکیل دیگر هم نظر تخصصی اعلام تا با حقوق قانونی خود آشنا شوم

پرسشگر :

سپاسگزارم ازتون بینهایت گروه وکلا

کمیسیون 140 ناجا معلولیت خدمتی حکم محجوریت ضرب و جرح در حین انجام خدمت حکم تخریب ماده 100 شهرداری شهرداری