مشاوره حقوقی رایگان - نظریه منفی حفاظت اطلاعات ناجا

با.سلام خدمت وکلای گرانقدر عزیز. بنده سال 86 در پاسگاه انتظامی در حین درگیری با فروشنده مواد مخدر از ناحیه پوست صورت، کمر و ریه آسیب دیده ام. بنده را به شورای عالی پزشکی ناجا اعزام کردند و از ادامه خدمت بنده را معاف دائم پزشکی شدم.
1_فرم ب ز تکمیل کرده ام و همه امضا کردند ولی حفاظت اطلاعات شهرستان امضا نکرد و دلیل آن را جویا شدم گفتند پرونده خدمتی تو امحا شده و هیچ سابقه موجود نیست و به خاطر همین موضوع حفاظت امضا نمی کند. در حالی که کارت معافیت پزشکی دائم پزشکی حین خدمت دارم و کپی صورتجلسه شورای عالی پزشکی دارم. کمیسیون 140 ناجا نظر مساعد دارد ولی میگویند باید حفاظت فرم ب ز را تایید کند. حالا سرگردان و بلاتکلیف مانده ام. کمکم کنید خواهش میکنم.

پاسخ ها :

نظریه منفی حفاظت اطلاعات ناجا فرم ب ز کمیسیون 140 ناجا