مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاع

سلام
با توجه به اینکه حیاط در مجتمع ها مشاع می باشد آیا استفاده موقت از حیاط برای پارک خودرو مهمان ممنوع است. قابل ذکر است که یکی از همسایه ها که پارکینگ آن کنار دیوار و روبروی درب خودرویی است و حد فاصل آن حیاط می باشد دو خودرو در پارکینگ خود پارک می کند و نسبت به پارک خودرو مهمان که موقت است اعتراض دارد این در حالی است که مهمان با فاصله ای پارک ‌می کند تا ایشان ماشین خود را بتواند بیرون بیاورد ولی ایشون می گوید مزاحم است و راضی نیست.
آیا پارک خودرو مهمان بصورت موقت ممنوع است.
لطفاً با ذکر قوانین و مستندات پاسخ دهید. باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

استفاده از فضاهای مشاع نیاز به رضایت تک تک مالکین دارد. مواد 571 به بعد قانون مدنی