مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

باسلام بنده ارث پدری خودم که یک دستگاه منزل بوده را چند سال پیش فروختم حالا چند تا از خواهر و برادرام به جرم فروش مال غیر از من شکایت کردند. برادر بزرگم هم ارثیه ها رو تقسیم کرده حاضر به شهادت نیست مادرم زنده است اما هیچی حاضر نیست شهادت بده چیکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر با اجازه نباشد معامله فضولی و غیر نافذ و قابل ابطال و هم چنین شما به یک تا هفت سال به جرم کلاهبرداری محکوم میشوید تا زمان را از دست نداده اید رضایتشان را جلب کنید