مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم ‌الارث

سلام

یه شخصی پدرش فوت کرده چند قطعه زمین ماترک رسیده و انحصار وراثت کردن و حتی بعدش کارشناسی شده و قدرالسهم مشخص
اما اختلاف تو تقسیم دارن

حالا تقسیم نشده اموال و باید دادگاه بره یکی از ورثه میخواد اون قدرالسهم مشاعی تو گواهی انحصار وراثت از ماترک رو تو دفترخونه به ثالث (پسرش) انتقال بده و ثالث دادخواست ماترک به طرفیت سایز وراث بده و کارهای دادگاه پیش ببره ایا امکانش هست؟
یا باید وکیل دادگستری باشه؟

سوال دوم انتقال سهم الارث بعد انحصار وراثت در دفترخونه چقدر هزینه داره؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید وکیل دادگستری باشد.اول باید وضعیت سهم الارث مشخص شود بعد بتوانید انتقال دهید.