مشاوره حقوقی رایگان - پارک دو خودرو در پارکینگ اختصاصی

با سلام بنده ساکن یک واحد آپارتمان 4 طبقه تک واحدی هستم که بر 8 متری و طول 10 متر به تعداد دو عدد پارکینگ اختصاصی متعلق به بنده و طبقه آخر میباشد در انتهای پارکینگ چهار انباری در کنار هم متعلق به ساکنین آپارتمان مذکور میباشد و بنده در پارکینگ خود که پارکینگ بدون مزاحم میباشد در سمت چپ پارکینگ بدون ایجاد مزاحمت برای تردد به انباری و با رعایت فاصله از درب انبارها دو خودرو سالهاست بدون اعتراض همسایه ها و بدون مزاحمت پارک میکنم در حالی که یکی از ساکنین که به تازگی طبقه اول این ساختمان را خریداری کرده و خودش استفاده اختصاصی از حیاط خلوت مشاع پشت ساختمان که جهت نورگیر اتاق خوابها در نظر گرفته شده میکند و صاحب پارکینگ هم نیست معترض است و میگوید شما فقط باید یک خودرو قرار دهید سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

پارک دو خودرو در پارکینگ اختصاصی پارک خودرو در پارکینگ اختصاصی پارکینگ اختصاصی در ساختمان پارکینگ اختصاصی پارکینگ در ساختمان پارک خودرو در ساختمان قوانین پارک خودرو در آپارتمان پارک خودرو در پارکینگ پارکینگ پارک خودرو تصرف حیاط خلوت ساختمان تصرف حیاط خلوت