مشاوره حقوقی رایگان - معامله قدیمی ملک ارثی

دو برادر در سال 1328 یک معامله زمین انجام می دهند. برادر بزرگتر با پرداخت پول سهم ارث برادر کوچکتر از زمینی که از طرف پدر بهشون ارث رسیده رو می خرد.
بعد این معامله هر دو برادر تا 50 سال بعد زنده بودند و حدودا 15 سال پیش فوت کردند.
اکنون وارثین برادر کوچکتر ادعا میکنن که در زمان معامله (سال 1328 ) پدر ما (برادر کوچکتر ) به سن قانونی نرسیده بوده و برای همین الان این زمین موروثی مال وارثین برادر کوچکتر هم هست.
از طرفی وارثین برادر بزرگتر زمین رو به من (نویسنده این پیام) فروختند.
الان تکلیف من چیست ... چون زمینی که خریدم زمین خالی بوده و من 3 سال شده روی این زمین زحمت کشیده حدود 300 میلیون خرج زمین کردم و ...
تازه تا زمانی که من زمین رو خریدم (حدود 3 سال پیش) هیچ کس از وارثین برادر کوچکتر ادعایی نکرده بودند. بعد گذشت یک سال از خرید زمین توسط من آمدن و ادعای مالکیت دارند.
به نظرم تا دو سال پیش زمین ارزشی نداشته .. حالا چون زمین ارزشی پیدا کرده ، هر روز ما رو تهدید میکنند.
خواهشمندم من رو راهنمایی بفرمایین.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام
فقط یک قولنامه وجود داره که مربوط به سال 1328 هست.
من یک بار قولنامه رو دیدم که توش نوشته شده بود که معامله انجام شده و پول ملک هم پرداخت شده بود .چند نفر شاهد از جمله همین دو برادر مذکور پای معامله رو امضا کرده بودند.

خرید سهم الارث از برادر خرید سهم الارث از دیگر وراث خرید ملک ارثی ملک ارثی سهم الارث مالکیت ملک ارث قوانین ارث