مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در مقدار مواد مواد در پرونده

با سلام
میخواستم بدونم یک پرونده مواد داشتم و مقدار مواد ان 69 گرم گراس بود ولی به اشتباه 690 گرم درج شده و متاسفانه در هیچ یک از جلسات دادگاه نتونستم حاضر شوم. و درخواست و لایحه دفاعیه دادم واسه دادگاه تجدید نظر بازم جلسه درسیدگی گذاشتم بعلت سرکار بودم نتونستم برم حکم بر 690 گرم صادر و قطعی شده و پرونده جهت اجرا به اجرای احکام رفته میخام بدونم. حالا میتونم وکیل بگیرم و پیگیر این اشتباه بشه و درخواست اعاده دادرسی مجدد بدهد یا خیر
تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

رای همه غیابی است و واسه دادگاه تجدید نظر یک لایحه دفاعیه نوشتم بعدش حکم قطعی امد

اشتباه در مقدار مواد در پرونده اعاده دادرسی مواد مخدر اعاده دادرسی مواد مخدر گراس