مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دستور توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی

سلام
برای همسرم پیامک اومده که با توجه به عدم التزام به تعهد اخذ شده در چارچوب جرم کشف حجاب در منطقه x دستور توقیف خودرو برای شما صادر گردیده است. به پلیس امنیت اخلاقی منطقه خود مراجعه کنید. با توجه به اینکه ما قبلا هیچ تعهدی ندادیم آیا خودرو توقیف می شود؟

پاسخ ها :

توقیف خودرو به دلیل عدم التزام به تعهد کشف حجاب عدم التزام به تعهد کشف حجاب دستور توقیف خودرو به دلیل کشف حجاب پیامک پلیس امنیت اخلاقی تعهد به پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو کشف حجاب در خودرو پلیس امنیت اخلاقی پیامک کشف