مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

مالک محترم خودروی شماره بدلیل عدم التزام به تعهد اخذ شده در چارچوب جرم کشف حجاب در آدرس جاده هراز به رودهن دستور توقیف خودروی شما در سامانه پلیس صادر گردیده است. لذا جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدارک هویتی و مالکیتی به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت مراجعه نمایید.
این پیامک برای من اومده ما الان باید چکاری انجام بدیم .
حتما باید خلافی ماشین پرداخت بشه

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به کلانتری محل زندگی تون مراجعه نمایید واگر دلیلی دارید که بلا دلیل این پیامک آمده باید از خود دفاع کنید