مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری بنگاه در فروش ملک

باسلام بنده از یه بنگاهی 12سال پیش زمین خریدم به مبلغ 10میلیون تومن از 4 سال پیش بنگاهیه ما را سرکار گذاشته میگه زمین مشکل وراثتی داره باید دادگاه تکلیفشو روشن کند شهرداری هم سر همین مسئله مجوز ساخت نمیده بنده میتونم از بنگاهی شکایت کنم و زمینم رو بگیرم میگه برو شکایت کن هر غلطی میخوای بکن چکار کنم لطفن راهنمایی. ممنون

پاسخ ها :

خرید ملک ارثی از بنگاه مشکل وراثتی ملک خریداری شده خرید ملک از بنگاه مجوز ساخت ملک خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک