مشاوره حقوقی رایگان - وقف مال مشاع غير قابل افراز

با سلام
اگر خانه مسكونی مشاع كه غير قابل افراز است ، دارای چند مالک باشد كه هر كدام به نسبت سهم خود دارای سند رسمی نيز هستند ، اگر يكی از مالكين سهم خود را وقف اداره اوقاف نمايد ، ساير مالكين به منظور فروش اون ملک چيكار بايد انجام دهند ؟ ايا كلا اين ملك ديگر قابل فروش هست يا خير ؟
با سپاس

پاسخ ها :

پرسشگر :

بسيار ممنونم از ٢ بزرگوار كه لطف كردند و پاسخ داده اند ، ولي ٢ پاسخ كاملا مخالف يكديگر هستند ، خواهشمندم كمي بيشتر راهنمايي فرماييد

وقف مال مشاع غير قابل افراز وقف مال مشاع فروش ملک مشاع وقف شده ملک مشاع وقفی وقف ملک مشاع فروش ملک مشاع ملک مشاع ملک وقفی وقف اداره اوقاف