مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و فرار مقصر

سلام .. بنده امروز سر کوچه ای 2 دقیقه ایستاده بودم که بتونم حرکت کنم وارد خیابون اصلی بشم و یهو یه خانمی از پشت محکم کوبوند به ماشینم و پیاده شدم که ببینم چی شده به خانم گفتم وایستید ببینم چی شده که گازشو گرفت رفت!
و الان سپر ماشینم 500ت خسارت دیده و سنسورش از کار افتاده. و من نتونستم پلاک ماشین رو بردارم فقط یادمه یه ال 90 یشمی بود.
الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

خسارت تصادف در صورت فرار مقصر فرار خودرو مقصر از صحنه تصادف فرار خودرو از صحنه تصادف دریافت خسارت تصادف فرار خودرو مقصر خسارت تصادف تصادف رانندگی خسارت