مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب با ارسال پیامک شاکی به مامور کلانتری

سلام وقتتون بخیر ببخشید من در عرض این چند دقیقه این سوال دومم هستش ببخشید مزاحمتون میشم سوالم اینه آیا شاکی با داشتن حکم جلب میشه به مامور کلانتری به شماره تلفن همراه شخصی مامور کلانتری پیامک بدن یا چت کنن و بدون اینکه هیچ تماسی ثبت شده باشه در کلانتری و 110 شخص مامور کلانتری بیان و لفظ و با طرز گفتاری بسیار زشتی با بنده برخورد کنند و به یه نحو بسیار زشت دستبند بزنن و حتی اجازه تماس با ضامن رو هم بهم ندادن برخورد کنند؟؟؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به طرح شکایت از مامور مورد نظر حتما اقدام نمایید