مشاوره حقوقی رایگان - پیام تهدید آمیز

سلام.خدمتکار خونه که به خاطر کرونا اخراجش کردم بعد از 3 ماه پیام داده که کدوم دزدی رو تو خونت کردم که گفتی من دزدم شوهرم الان بیاد بهش میگم بعد اون میاد در خونت ..... تا ثابت نکنی ول کن نیستم دروغگو . مادر دو تا بچه ای بازم دروغ میگی. در حالی من هیچ شناختی از این خانم ندارم و فقط گفتم به دلیل کرونا دیگه خونه نیای .
الان که اینو برای من فرستاده من هر لحظه حس میکنم که الان شوهرش میاد و الان بلایی سر من یا بچه هام میاره و آرامشم رو ازم گرفته.
چیکار کنم ؟ شکایت کنم چطوره؟
الان هم به من تهمت دروغگویی زده و هم اینکه من دزد گفتم در حالی که اطلاعی ندارم و تهدید کرده که شوهرش میاد در خونه

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

نگران نباشید ایشان باید ادعای خود را بامدرک محکمه پسند ثابت نماید جواب ایشان را به هیچ عنوان ندهید