مشاوره حقوقی رایگان - مدت اعتبار حکم سختی کار

با سلام و عرض ادب
من دو تا سوال دارم
1- حدود 5 سال قبل با توجه به سابقه 20 ساله سختی کار را گرفته ام ولی دنبال ان جهت بازنشستگی نرفتم و الان بعد از 25 سال ایا باید مجددا درخواست سختی کار بدهم یا همان مورد قبول است
2- در سختی کار قبلی من 20 سال بیمه رد شده است (البته به طور متوالی و در یک کارگاه) ولی چند تا از حکم های من در پرونده ام نبوده و من هم انها را ندارم و بیمه به ان ایراد گرفته است چکار باید بکنم مثلا در سال 90 حکم X دارم سال 92 حکم ندارم و سال 93 باز همان حکم X موجود است

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

باید دوباره دادخواست بدی ولی از پروندهای قبلی استفاده کنید
پیامک جهت اخذ وکیل 09183338197