مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند

با سلام. مرحوم پدرم قبل از فوت املاک خود را بین فرزندان تقسیم نمود که چهاردانگ یک مجتمع را به من واگذار نمودن و نیز 200 متر از محوطه حیاط همین ملک را نیز در حضور شاهدین و برادرم و خواهرم به همسرم به عنوان هدیه دادن که صورتجلسه و به امضاه شاهدین رسید. و نیز قید شد که جهت اخذ سند مجزا بعد از فوت پدرم اقدام نماید و تمامی هزینه ها نیز بر عهده همسرم میباشد. حال با فوت پدر امکان گرفتن سند میباشد طبق صورتجلسه لازم به ذکر است که قبل از فوت یک دانگ نیز فروخته است از همین ملک البته بعد از واگذاری به همسرم.

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. پدرتان در زمان حیات اختیارچنین انتقالی را داشته اند. و اکنون نیز میتوان اقدام قانونی نمود. 09122611762 تماس بگیرید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

طبق همان صلح نامه بله می تواند اقدام کند اگر ورثه مدعی حقی نباشند ان وقت موضوع با حکم دادگاه مشخص می گردد