مشاوره حقوقی رایگان - زمان برگشت مبلغ خسارت احتمالی

سلام
در حدود یک ماه ‌نیم پیش رای دادگاه به نفع من صادر شد و رفتم برای اجرای احکام و تا حالا برای متهم حکم جلب صادر نشده و نامه برگشت مبلغ خسارت احتمالی رو‌ هم‌ به قسمت مالی دادم. تا به حال هیچ کدام پاسخی ندادن
نه از سمت اجرای احکام حکم جلب برای متهم صادر شده نه تا به حال خسارت احتمالی رو به حساب من واریز کردن
دادگاه شعبه دو و شعبه چهارم خرمشهر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اجرای احکام ابتدا توقیف اموال و مسدودی حساب اگر نداشت حکم جلب می دهد