مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن شکایت روی پلاک خودرو

مشکل فروش دارم
با سلام برای فروش ماشینم خلافی خاستم بگیرم گفتن پلاکت شاکی داره پیگیری کردم اداره مالیات بر ارزش افزوده بوده پرداخت کردم راهنمایی رانندگی منطقه منو فرستاد تعویض پلاک میثم گفتن مرجع شکایت شهرک ازمایش بوده حالا نمیدونم کجا باید. شکایتم از روی پلاک برداشته بشه ممنون

پاسخ ها :

برداشتن شکایت روی پلاک خودرو رفع شکایت روی پلاک خودرو شکایت روی پلاک خودرو مالیات بر ارزش افزوده خودرو مالیات بر ارزش افزوده پلاک خودرو خودرو