مشاوره حقوقی رایگان - زنا محصنه خیانت همسر به مرد

سلام در عید نوروز زنم به بهانه ملاقات خانواده رفته شهرستان بعد از ظهر یک ماه که برگشت طبق اقرار خودش به من خیانت کرده که کل صحبتهای او را ضبط کردم و فیلمبرداری کردم و در حضور مأمور پاسگاه هم صراحتا اقرار کرد حال از من به تهمت زدن به او شکایت کرده آیا میتوانم بعد گذشت سه ماه از طریق پزشکی قانونی ثابت کنم به گفته خودش با استفاده از کاندوم به او تجاوز کردند چکار کنم دارن برام پاپوش درست میکنند راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

زنای محصنه اعتراف زن به زنای محصنه اثبات رابطه نامشروع همسر توسط پزشکی قانونی رابطه نامشروع همسر تهمت تشخیص زنا زنا رابطه نامشروع خیانت زن