مشاوره حقوقی رایگان - زنای محصنه و روابط نامشروع

با سلام همسرم در زمان زوجیت با من مرتکب عمل شنیع زنا شد ک حاصل آن تولد طفلی نامشروع است ک فعلا در حضانت مادرش میباشد البته من خانم را طلاق داده واینک با زانی در عقد حرام یکدیگر هستن اثبات زنا در دادگاه کیفری یک و نامشروع بودن طفل در پزشکی قانونی به اثبات رسیده نام آن طفل در شناسنامه بنده است طلاق به صورت توافقی بوده و بنده با این یقین که هر سه طفل از بنده هستن دو دانگ ازمنزل ونیز یک میلیون تومن سال 97 به اضافه سود سالیانه را تقبل نمودم پرسش‌های زیادی دارم به جرم تحصیل مال نامشروع از زانیه شکایت نمودم متاسفانه قاضی رای داد ک جرم جنبه حقوقی داره ایا حکم قاضی درست است؟دادخواست اعاده دادرسی به دلیل فریب وتدلیس در طلاق واینکه ایشان موقع طلاق حقیقت طفل نامشروع را از بنده پنهان نموده واینکه بعد از طلاق مدارکی پیدا‌شده که در موقع دادرسی طلاق در دسترس نبوده باز متاسفانه قاضی دادخواست رو به دلیل اینکه طلاق توافقی بوده‌رد نموده وبنده همچنان نفقه آن طفل نامشروع را از بدو تولد تاکنون پرداخت میکنم در پرونده زنا هم متاسفانه شرایط احصان داشتیم اما دادگاه حقم رو ضایع وتبدیل به غیر احصان نمود وفقط به صد ضربه شلاق اکتفا نمود هر چه شکایت ودادخواست میزنم به نفع زانی وزانیه رای میدن به شکایات حقوقی هم رسیدگی نمیکنن واعسارم رو رد میکنن کمکم کنین چطور به حقم برسم به دلایلی هم فعلا قصد دادخواست نفی نسب ندارم تاببینم حقوق تباه شده ام ب من عودت داده میشه یا نه

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،ارتکاب جرم توسط زوجه باعث منتفی شدن حق مهریه نمی شود،اثبات زنا فقط با4شاهد که دیده باشند،ممکن است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به گفتگوی متقابل دارد تا بتوان توضیحات کامل ارائه نمود .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تحت این شرایط به نتیجه نمی رسید در صورت تمایل از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اطهارنظر در این خصوص در سایت عمومی صحیح نیست مشاوره حضوری بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله نوع شکایت شما
اشتباه مطرح شده است

دعوای نفی ولد با دعوای نفی نسب متفاوت است

شما باید بلافاصله دعوای نفی ولد را مطرح نمایید و نه دعوای نفی نسب

و طبق قانون دعوای نفی ولد مهلت دارد
و در صورت گذشت مدتی ، دیگر نمیتوانید اقامه دعوا نمایید
و ...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما حتما باید حضوری با یکی از همکاران وکیل مشورت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت