مشاوره حقوقی رایگان - زمین های اجدادی

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام ما یک کپی سند ملکی داریم این سند به نام مادر بزرگه مونه و وقف اولاد هستش با اینکه وقفنامه ای به دست ما نیست و در پایین سند قید شده متصدیات در وقف این ها پنج تا خواهر هستن هر کدوم یک سند دارن و سه نفر از همین خواهران که به همین شکل سند داشتن و به اموالشان رسیده اند و دو خواهر دیگر نرسیده اند و ملک های این دو تا سند دست نخورده است لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

زمین وقف اولاد سند زمین وقف اولاد زمین اجدادی زمین ارثی سند زمین ارث سند