مشاوره حقوقی رایگان - تصرف وقف اولادی

با سلام. سال 1340 متولی وقت ملکی را به جای حق الارتزاق به مادرم واگذار نموده و دور آنرا حصار کشی کرده درسال 1400 متولی وقت قسمتی از زمین را اجاره شخصی غیر مرتزق داده و گفته متعلق به شما نیست گواهی شاهدین محلی را قبول نکرده تا کار به نظر کارشناس و کمک از عکس هوایی شده و نظر کارشناس شده که همه کارشناسان به نفع ما گفته اند و گفته اند ملک متعلق به مادر شما و فرزندانش میباشد ولی متولی میگوید چون شما ملک را اجاره نکردید به متولی بر میگردد در حالی که میگویند 3بار متولی باید به ما اخطار میکرد اگر ما اجاره نمی کردیم آنوقت آن را اجاره جالب اینکه واقف در وقف نامه موکدا اصرار برعدم رهن و اجاره و فروش کرده و گفته باید نسل به نسل بین فرزندان بگردد و فروش یا اجاره نرود شاید من امروز محتاج نیستم شاید روزی نوه من محتاج بود باید به او برسد جالب اینکه متولی تمام اموال وقفی خود را فروخته حالا ما و امثال ما هم که نفروختیم اجاره میدهد جرم روی جرم کاش این اموال را به مرتبطین و فرد مستمندی میداد تازه مادر ما وصیت کرده قسمتی از این زمین را ورزشگاه بسازیم ولی زمین ما را ناقص کرده اند تکلیف چیست بزرگوار

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما ، ملک متعلق به مادر
شما میباشد
و طبق قانون متولی وقف نمیتواند زمین را به شخص دیگری انتقال بدهد

و شما باید شکایت مناسب اقامه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون خرید و فروش اموال وقفی ممنوع است

و مادر شما مالک زمین محسوب میشود مگر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا اسناد شما بررسی نشوند نمی توان اظهار نظر دقیقی به شما ارائه داد . به نظر می رسد وکیل بگیرید بهتر باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره مربوطه پیگیری نمایید