مشاوره حقوقی رایگان - خریدار جعلی ملک

با سلام. بنده برای فروش ملک خود به بنگاه مراجعه کردم و قیمتی رو پیشنهاد دادم بنگاه دار گفت یک خانم فلجی هست که وضع مالی خوبی نداره من از تو و اون خانم کمیسیون نمیگیرم تو هم بیا فلان قدر تخفیف بده من هم قبول کردم. بنگاه دار مبایعه نامه تنظیم کرد و مشخصات خریدار رو خالی گذاشت علت رو که جویا شدیم گفت چون فلجه الان نمیتونه بیاد شما امضا کنید من مشخصاتش و میگیرم مینویسم بعد از چهار روز دوباره به بنگاه مراجعه کردم و برگ خودم رو خواستم گفتند که هنوز امضا نشده من هم گفتم پس برگه هارو بیار تا هنوز معامله انجام نشده امضام رو پاک کنم باز هم قسم و ایه که فقیره گناه داره و این حرفا من هم گفتم پس باید در حضور من امضا کنه قبول کردند ولی فرداش امضا شده اوردند درب منزل و بعدش فهمیدم که منزل رو به قیمت بالاتر فروخته به اسم به خریداری که من نمیشناسم حتی به شماره تلفن خریدار تو مبایعه نامه زنگ میزنم خود بنگاهی جواب میده و میگه میخواستی امضا نکنی
تکلیف چیه؟ ممنون ار شما

پاسخ ها :

معرفی خریدار جعلی ملک توسط بنگاه خریدار ملک فروش ملک به قیمت بالاتر توسط بنگاه املاک کلاهبرداری املاک در معامله ملک خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک بنگاه املاک