مشاوره حقوقی رایگان - معوقه مهريه

من يک ساله كه مرتب هر سه ماه يک سكه می باشد را پرداخت كردم اما بعد از كرونا نتوانستم پرداخت كنم و الان دو تا معوقه دارم. خودم پيگيري كردم و زود رفتم اعلام كردم كه توانايي پرداخت رو ندارم و جلسه رسيدگي براي يك ماه ديگر گذاشتن. الان همسرم اعلام كرده كه معوقه دارم و از من خواستن كه براي رسيدگي بروم. و من واقعا توانايي پرداخت رو ندارم قيمت سكه خيلي رفته بالا. و چون يدونه خونه دارم از دار دنيا و جزء مستثنيات دين هستش و از توقيف هم در آوردمش ميخواستم بدونم بازم بابت دوتا معوقه ميره تو توقيف منزلم يا تا زماني كه دادگاه تشكيل بشه مشكلي پيش نمياد و اينكه بابت پرداخت معوقه منتظر تشكيل دادگاه نميشن؟؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ملک را نمی توانند توقیف نمایند اما بابت معوقات ممکن است که در روز جلسه رسیدگی شما را جلب کنند--------- در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید