مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار و فسخ ان

سلام من قرارداد کاری وقت معین داشتم الان تمام شده ولی کارفرما فسخ نمیکنه و وسایلی که به بنده تحویل داده و رسید گرفته بابت کار که انجام بدم الان تحویل نمیگیره و رسید رو امضا نمیکنه و بنده هیچ کاری نمیتونم انجام بدم وسایل داخل کارگاه هست ولی کارفرما رسید را امضا نمیکند که وسایل را تحویل گرفته است فردا برایش بنده مشکل ساز میشود که وسایل گم شده یا دزدیده شده باید چیکار کنم کمک کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قراردادی که زمان آن تمام شده نیازبه فسخ ندارد--------- جهت تحویل اموال اول باید اظهار نامه ارسال کنید و در صورت عدم اقدام باید تامین دلیل نمایید