مشاوره حقوقی رایگان - باسلام در مورد حق حقوق پسر بر گردن پدر

باسلام و تشکر از زحمات شما ایا پسر هر مردی تا چه حدی دین به گردن پدر دارد ایا اگر پسر ازدواج کند و پدر در توان نداشته باشد که به او پول کمک کند و یا یک طبقه از منزل شخصی پدر که زیر رهن و اجاره هست قانون میگوید به پدر که خانه در اختیار پسر بگذار یا نه قانون فرق دارد تشکر تا حد حدودی برای حق اولاد گردن پدر مرا راهنمای کنید ممنون تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

پدر بعد از 18سالگی هیچ تعهدی نسبت به پسر ندارد و هر اندازه که پرداخت می کند لطف است و بس. نه برای خرید خانه نه برای مراسم ازدواج. خارج از ایران نیز رویه همین است و فرزندان بعد از 18 سالگی کامل مستقل شده و نسبت به شغل و درآمد خودشان ازدواج می کنند یا منزل تهیه می کنند.