مشاوره حقوقی رایگان - پارک موتور در مشاعات پارکینگ

با سلام ؛ شخصی علاوه بر خودرو شخصی ؛ موتور سیکلت رو هم در پارکینگ میزاره ( در فضای پارکینگ مربوط به خودشون نیست ) و هر روز نزدیک به 10 دقیقه؛ در پارکینگ موتور رو روش می کنن و گاز میدن ؛ آیا مجازه و بنده نمیتوانم معترض شوم؟

پاسخ ها :

سونیا اردانه

سرکار خانم سونیا اردانه :

اگر در قسمت اختصاصی خودشون پارک نکرده باشنو فرضا درقسمت اختصاصی شما باشه بله می توانید وبرای ایجاد صدا همازمدیر ساختمان بخواهید تذکر بدهند