مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند مسکن مهر

باسلام من از یه آقایی مسکن مهر خریدم زمانی که من این خونه رو از فرد خریدم آقا شناسنامه و کارت ملی ایرانی داشته الان که میخوام خونه رو بفروشم به مشکل خوردم که این آقا شناسنامه و کارت ملیش از دسترس خارج شده الان باید به کجا مراجعه کنم تا بتونم خونه رو بفروشم تا الان تموم قسطای خونه رو خودم پرداخت کردم منتظر راهنماییتون هستم با تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام و درود
میتونید با توجه به اسناد و مدارک از طریق دادگاه دادخواست الزام به انتقال سند بدید .